Podržite rad portala

DijasporaKafe postoji prvobitno od 2016. godine. Više puta je gašen i otvaran zbog troškova, ali uvek je pokretan zbog želje da omogućimo ljudima iz dijaspore da čitaju kvalitetne i zanimljive članke, da posetioci mogu postaviti i pronaći odgovarajući oglas za posao na našem sajtu, kao i korisne informacije za odlazak sa Balkana.

Iako poslednja verzija sajta postoji već nepunih mesec dana, za veoma kratko vreme smo primetili da vam se sviđa naš rad. To nas podstiče da više vremena posvetimo objavljivanju članaka, unapređivanju rada portala, i razvijanje novih usluga.

Mi nismo portal koji vode privatne i javne kompanije, političke stranke, udruženja, organizacije i slično, naš portal je neprofitni projekat koji vode ”obični” građani.

Sav prihod od reklama i donacija je usmeren na to da održavamo i poboljšamo portal. Takođe, prihod je usmeren na održavanje opreme, na domen i hosting kod kompanije NameCheap iz Kalifornije, kao i na zakup boljih i jačih servera radi ubrzavanja rada portala, kako bi on bio dostupan u svako doba.

Donacije su takođe potrebne i za promovisanje naših tekstova putem društvenih mreža Facebook i Instagram, i to samo sa ciljem da što više korisnika pronađe sve informacije koje su im potrebne.

[wpedon id=”735″]

*Donacije možete slati putem PayPal servisa i ukoliko nemate isti. Pratite uputstva, a ukoliko Vam je potrebna pomoć, budite slobodni da nas kontaktirate.